Φιλοξενία Σκύλων

Φροντίδα και αγάπη. Εμπιστευτείτε τη διαμονή του σκύλου σας σε εμάς

Στον χώρο μας προσφέρουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκτόνωσης του σκύλου σας, με καθημερινή 12ωρη πρόσβαση στους ατομικούς διαδρόμους ελεύθερου τρεξίματος, περιπάτους εντός και εκτός περιφραγμένου χώρου, κοινωνικοποίηση και παιχνίδι, με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής και την ηλικία του κάθε σκύλου.

Συχνές Ερωτήσεις

Διαμονή σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με εσωτερικό κλωβό 6τμ και εξωτερικό 35τμ, εναρμονισμένο με τη διάταξη του νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς. Κάθε κατοικίδιο διαμένει σε δικό του ατομικό δωμάτιο επιστρωμένο με αντιολισθητικό πλακάκι για καθαριότητα και αποφυγή τραυματισμών. Κάθε κλωβός διαθέτει ξύλινο οικίσκο όπου μπορεί ο σκύλος να ξαπλώνει και να ξεκουράζεται. Υπάρχει αυτόματη ποτίστρα νερού για συνεχή πρόσβαση σε καθαρό και φρέσκο νερό.
Μόνιμη συνεργασία με έμπειρο κτηνίατρο για όλα τα περιστατικά. Δυνατότητα χορήγησης θεραπείας και αποπαρασιτικών, κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη και δυνατότητα μεταφοράς σε κτηνιατρικό κέντρο εφόσον απαιτείται κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον ξενώνα.
Οι χώροι φιλοξενίας κατοικιδίων καθαρίζονται καθημερινά. Αμέσως μετά την αποχώρηση του κάθε σκύλου γίνετε απολύμανση του χώρου ωστε να είναι έτοιμο και σε άριστη κατάσταση για τον επόμενο
Παράθεση φαγητού (ξηρά τροφή super premium) σε δύο γεύματα, με χρήση ζυγαριάς για την απαιτούμενη ποσότητα που πρέπει να χορηγηθεί στον κάθε σκύλο έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος του σωματικού του βάρους. Αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία ROYAL CANIN και χορήγηση των κωδικών maxi adult -junior, medium adult -junior και mini adult -junior

WORK4DOGS

Προϋποθέσεις

Ελάτε σε επαφή

  Στείλτε μας μήνυμα
  Δεν μπορείτε να βρείτε λύση;

  Λειτουργούμε καθημερινά όλο το χρόνο και μπορούμε να φιλοξενήσουμε ταυτόχρονα 30 σκύλους. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και πείτε μας για ποια περίοδο ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε αμέσως για να σας βοηθήσουμε. Επίσης μπορείτε κατόπιν ραντεβού να μας επισκεφθείτε αυτοπροσώπως στο χώρο μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε και να δείτε από κοντά τον ξενώνα και τους χώρους του.

  • info@work4dogs.gr
  • (+30) 697 472 1808
  • 3o χλμ Αξιούπολης - Κουφαλίων